Om oss

I en liten bortglömd by en stenkast från Vätterns östra strand bor vi i familjen Staaf. Vi har under ganska många år nu tillsammans arbetat med blod, svett, tårar och en hel del glädje, för att utveckla och skapa enastående magiska shower. Efter att ha blivit svenska mästare i magi 2017, medverkat i TV4-talang och satt upp en egen föreställning som spelades för utsålda hus flera gånger om i Linköping och Motala så känner vi att vi kommit en lång bit på väg. Nu tar vi nästa steg och besöker kanske just din stad. Hoppas att vi ses!!

ALBIN
ALBIN
Illusionist/magiker
TOVE
TOVE
Illusionist/magiker
DANIEL
DANIEL
Illusionist/magiker
GITTAN
GITTAN
Manager

Vår berättelse

Staaf Magic grundades i en liten flickas önskan att trolla för sina vänner på mellanstadiet. Tove hade bestämt sig för att hon under klassens talangjakt skulle underhålla med några av de mer klassiska illusionerna som går att hitta i “barnens trollerilåda”.

Ganska omgående blev övriga delar av familjen bitna av magins förtrollning. Albin försökte bevisa att lillasyster inte kan något som storebror inte klarar av och Daniel följde upp med ett stridsrop att “gammal är äldst”, och plockade upp närmaste kortlek. De första åren präglades av familjär tävlan och ett driv framåt som bara mästerlig konkurrens kan uppbåda. Kaniner försvann, syskon blev kedjade och inlåsta i lådor, eld sprutade åt alla håll och spaderkungar flög konstant genom rummet.

När stridslarmet lagt sig och Gittan fått styr på kaoset skapades äntligen riktig magi. Genom samarbete och hårt jobb sattes de första föreställningarna upp och genomfördes med bravur. En påhälsning i TV4 Talang och senare en vinst i SM i Magi inklusive Grand Prix för bästa akt bland samtliga deltagare. “Den förtrollade rosen” som var temat under SM-tävlingarna sattes ihop till en helkvällsföreställning som blev en succé. Och här står vi nu…

“Kärlek och magi har väldigt mycket gemensamt. De berikar själen, och glädjer hjärtat. Och båda kräver övning.”

STEPHEN KING • (1947 -)

Staaf Magic i Talang 2017

Bakom scenen

Ingen av våra shower hade varit lyckade utan all den hjälp vi får från den hårt arbetande och fantastiskt trevliga hjälp vi har bakom scenen. Stort tack till alla ni som hjälper till att skapa så härliga kvällar! Vi vill också rikta ett extra stort tack till vår mentor och stöd Tim Star. En av världens absolut bästa skapare av magi och illusioner.