Tidigare framträdanden

Här finner ni bilder, filmer och berättelser från våra tidigare shower. Allt från egenproducerade föreställningar, till tv-framträdanden i Talang, företagsevent och vidare till kärleksfullt genomförda barnkalas för nära och kära.

Den förtrollade rosen – teaser

Egen produktion (2018)

Egen produktion och uppsättning av föreställningen “Den förtrollade rosen” som hittills spelats fyra gånger i Motala inför fulla salonger. Föreställningen bygger vidare på samma element som gjorde att vi vann SM i Magi 2017. Stort tack till Tim Star som varit ovärderlig!

Den förtrollade rosen – trailer

Extern produktion (2017)

Externt producerad trailer för föreställningen “Den förtrollade rosen”. (se ovan)

Talang i TV4

Från TV4 (2017)

Medverkade i TV4 Talang 2017 med fyra tummar upp från juryn och härligt bemötande från publiken.

Vår andra reklamfilm

Egen produktion (2016)

Vår andra presentation via film som vi lade ut på Youtube november 2016. Alltid kul att se tillbaka på var vi startade och hur vi hela tiden utvecklas.

Vår första reklamfilm

Egen produktion (2016)

Vår första presentation via film som vi lade ut på Youtube april 2016. Alltid kul att se tillbaka på var vi startade och hur vi hela tiden utvecklas.

KOMMANDE FÖRESTÄLLNINGAR

Föreställningar

Vi gör föreställningar på kultur- och teaterscener, på event av alla de slag och emellanåt även vid privata tillställningar. Självklart kan vi anpassa showen efter era önskemål och förutsättningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Arbetar du inom media, vare sig det är vid klassisk dagstidning/tv eller endast närvaro på nätet, och önskar ett reportage eller bara att komma i kontakt med oss är du varmt välkommen. För bästa respons så ringer du Gittan på +46 70-649 32 48 eller skickar ett mail till info@staafmagic.se. Vi försöker alltid i möjligaste mån vara öppna och givmilda med information. Förutom det magiska förstås…

Samma välkomnande får alla ni som arbetar inom någon annan skapande verksamhet; foto, film, skrivande eller vad som helst. Vi välkomnar dig avsett om du är helt nybörjare inom din nisch, eller dig som varit framstående ända sen Sundsvall brann. Vi skapande kulturarbetande måste hålla samman och en magisk show kan vara väl intressant att se närmare på.

Välkomna!

“Att använda ord för att beskriva magi är som att använda en skruvmejsel för att skära en stek.”

Tom Robbins • (1936 -)